Menu

Malenica za MS o projektu Poticanja novinarske izvrsnosti: Cilj je vraćanje novinarstva u korito povjerljivih činjenica

ZAGREB - Predstavljen je Zbornik izabranih radova nastalih u sklopu projekta Poticanja novinarske izvrsnosti u 2022. u organizaciji Agencije za elektroničke medije. Riječ je o radovima nastalima u sklopu trećeg ciklusa ovog Projekta koji se provodio na temelju bespovratnih sredstava proslijeđenih od Ministarstva kulture i medija u okviru raspodjele prihoda od igara na sreću. O važnosti samog projekta govorila je za Media servis članica Vijeća za elektroničke medije i voditeljica projekta Anita Malenica.

"Mislim da je najvažnija poruka ovog projekta vraćanje novinarstva u korito provjerljivih činjenica. Po mom mišljenju, to je jedan od najboljih načina fact checkinga, kvalitetetno novinarstvo. Druga razina ovog projekta je transparentnost. Struka i sve udruge su prihvatile projekt i podržavaju njegovu transparentnost."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam