Menu

Istraživanje: Oglašivači povećavaju budžete za radio jer su sve svjesniji njegove snage

ZAGREB - Percepcija o snazi radija sustiže stvarnost. Prema novom istraživanju Ebiquityja, radio je jedna od najboljih platformi oglašivačima za oporavak od recesije. Izvještaj ‘Re-Evaluating Media for Recovery’ otkriva i da su oglašivači odlučili povećati budžete za radio u ovoj godini, a na istraživanje se osvrnuo direktor amm.-a i kreativni konzultant AGI-ja Hrvoje Vukušić.
Saznaj više...

INA i Grad Zagreb surađuju na uvođenju vodika u javni gradski prijevoz

ZAGREB - INA i Grad Zagreb potpisom Sporazuma o zajedničkoj suradnji formalizirali su partnerski odnos koji traje od 2018. godine na projektu uvođenja vodika kao ekološki prihvatljivog goriva za čista i energetski učinkovita vozila u prometnom sektoru na području Grada Zagreba te poticanju razvoja tržišta vodika u RH. Cilj Grada Zagreba je prebaciti 20 % vozila u javnom gradskom prijevozu na vodik do 2025. godine.
Saznaj više...

Video sadržaji narodnog na YouTubeu dosežu milijunske preglede

ZAGREB - Najjača radijska platforma u zemlji - narodni, poznata je i po svojoj video produkciji. Jedan od kanala na kojem plasira takav sadržaj je YouTube, a pregledi im se broje u milijunima. Koliko im je taj kanal komunikacije s publikom važan i zašto, ispričao nam je direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.
Saznaj više...

Direktor Antene Zagreb otkriva zašto je važno biti na TikToku

ZAGREB - Najbrže rastuća društvena mreža na svijetu - TikTok izaziva pažnju sve većeg broja brendova, a na domaćoj radijskoj sceni status lider prema broju pratitelja ima Antena Zagreb. Njezin direktor i kreativni konzultant AMM Global Instituta Hrvoje Barišić napominje da je riječ o trendu, a kako mladi kažu i subkulturi, koji se ne smije zanemariti.
Saznaj više...

Mihael Furjan iz Plive novi je predsjednik HUP-a

ZAGREB - Na izbornoj Sjednici Vijeća članova HUP-a izabrano je novo vodstvo Udruge. Za predsjednika HUP-a u narednom dvogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska. Za predsjednicu Nadzornog odbora HUP-a izabrana je Manuela Šola, osnivačica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij, a za članove Nadzornog odbora Zdravko Plazonić direktor Petasona i Zdravko Jelčić, predsjednik Uprave Spin Valisa. Za članove novog Izvršnog odbora HUP-a izabrani su: Darko Markotić, član Uprave Ine, Kristian Krpan, direktor MCZ-a, Renato Radić, predsjednik Uprave Prima namještaja, Mislav Balković, suosnivač i dekan Visokog učilišta Algebre, Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije HT-a, Petar Šimić, predsjednik Uprave Primaca.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam