Menu

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

ZAGREB - Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra - Muzej novca Hrvatske narodne banke, a koordinaciju projekta je, među ostalima, vodila tvrtka Real grupa d.o.o. iz Zagreba. Iza cjelokupne produkcije muzeja - od arhitekture i idejnog rješenja do finalizacije po principu ‘ključ u ruke’ - stoji Zajednica izvođača koju čine šest tvrtki: Real grupa, Architect Ante Vrban, Studio Rašić & Vrabec, HAB solucije, Hust i Novena.
Saznaj više...

Promocija hrvatske gastronomije kroz 50 BEST RESTAURANTS

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Turističkom zajednicom Istre i temeljem dvogodišnje uspješne suradnje s prestižnom platformom 50 BEST RESTAURANTS, organizira u Istri snimanje promotivne kampanje „50 Best Explores“, čiji je cilj istaknuti bogatstvo i raznolikost gastronomske scene u Hrvatskoj, s posebnim naglaskom na najveći hrvatski poluotok. Tim povodom u Hrvatskoj borave renomirani njemački chef Jan Hartwig iz restorana Jan, nositelja tri MICHELINOVE zvjezdice, i Anna Wender, urednica magazina Falstaff Njemačka.
Saznaj više...

Započelo spajanje Algebre i Bernaysa: Nastaje Sveučilište Algebra Bernays, najveće privatno sveučilište u Hrvatskoj

ZAGREB - Osnivači i čelnici Sveučilišta Algebra i Veleučilišta Edward Bernays potpisali su memorandum o razumijevanju kojim je započeo proces spajanja ova dva uspješna i prepoznata hrvatska visoka učilišta. Buduća ustanova naziva „Sveučilište Algebra Bernays" djelovat će od 30. rujna 2024. godine. Dosadašnji rektor Algebre i budući rektor Sveučilišta Algebra Bernays Mislav Balković:
Saznaj više...

Youth Business Camp Adria Zagreb započeo edukaciju četvrte generacije polaznika

ZAGREB - U prostorijama RIT Croatia započeo je program četvrte generacije polaznika Youth Business Camp Adria Zagreb, u sklopu World Entrepreneurship Programa. Ukupno 12 polaznika koji dolaze iz Hrvatske, Turske, Irske i Ukrajine imat će priliku čuti 29 predavača, a u sklopu stručnog izleta, polaznici će posjetiti Zicer- Zagrebački inovacijski centar, Europski parlament-ured u Zagrebu, Hrvatski radijski forum te Hrvatsku poštu gdje će im biti održana ne samo predavanje nego će se upoznati i s praktičnim pričama ovih kompanija. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...
Pretplatite se na ovaj RSS feed
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam