Menu

Novi studij digitalne ekonomije uz potporu vodećih revizorskih kuća

ZAGREB - Sveučilište Algebra, dobivši dopusnicu Ministarstva za znanosti, obrazovanja i mladih, pokrenulo je još jedan novi prijediplomski sveučilišni studijski program, ovog puta u polju ekonomije. Poslovna ekonomija i digitalno poslovanje novi je Algebrin studij koji će otvoriti vrata svima koji žele upoznati svijet izvan granica tradicionalne ekonomije i učiti više o poslovanju i radu u svijetu u kakvom danas živimo - o tome kako uspješno voditi multinacionalnu kompaniju u kojoj se komunikacija odvija prvenstveno na digitalnim kanalima, o tome kako funkcionira svijet decentraliziranog poslovanja i novih valuta te o tome kako se stvara održiva konkurentska prednost i poduzetnički mindset u globalnom svijetu neprestane povezanosti.
Saznaj više...

ULTRA Europe objavila imena novih 64 izvođača koji će nastupiti na četiri splitske pozornice

SPLIT - Kako se bliži početak najiščekivanijeg festivalskog slavlja u godini, organizatori su objavili 64 nova glazbena pojačanja koja stižu u Split. Ove će se godine festival ULTRA Europe održati od 12. do 14. srpnja na splitskom Parku Mladeži, nakon čega slijedi nastavak na hrvatskim otocima Braču, Hvaru i Visu kroz Destination ULTRA koncept gdje su headlineri već poznati.
Saznaj više...

Konferencija u Dubrovniku: Ministrica Obuljen Koržinek o izazovima medija i dezinformacijama

DUBROVNIK - U Dubrovniku se održava dvodnevna međunarodna konferencija o upravljanju digitalnim platformama u organizaciji Agencije za elektroničke medije i UNESCO-a. Prvi puta okupljene su regulatorne mreže iz dvadesetak zemalja zajedno s predstavnicima digitalnih platformi i civilnog društva. Cilj konferencije je istraživanje ključnih izazova i prilika u upravljanju digitalnim platformama, borba protiv dezinformacija, nove tehnologije i sigurnost.
Saznaj više...

Dubrovnik domaćin Međunarodne konferencije o upravljanju digitalnim platformama: Stvaranje Globalnog foruma regulatornih mreža

DUBROVNIK - Dubrovnik će utorak i srijedu biti domaćin Međunarodne konferencije o upravljanju digitalnim platformama: Stvaranje Globalnog foruma regulatornih mreža koja se održava u organizaciji s Agencijom za elektroničke medije i UNESCO-a. Događaj je to koji će osobno ili virtualno okupiti dionike iz različitih područja i mreža povezanih s ovom tematikom kako bi istražili ključne izazove i prilike u upravljanju digitalnim platformama. Riječ je o prvom okupljanju nacionalnih i regionalnih regulatornih mreža iz 20-tak zemlja diljem svijeta, zajedno s predstavnicima digitalnih platformi i civilnog društva.
Saznaj više...

Početkom srpnja ponovno Youth Business Camp Adria Zagreb

ZAGREB - U Zagrebu će se i ove godine, od 1.-12. srpnja održati Youth Business Camp Adria Zagreb, u prostorijama RIT Croatia (Rochester Institute of Technology). Organizator i utemeljitelj Youth Business Camp Adria Zagreb je agencija Apriori World koja je i ove godine osigurala stipendije za polaznike. Njihovo priopćenje prenosimo u nastavku.
Saznaj više...

Konferencija Algebra MBA Poslovne škole i MIT-a o inovacijama u poduzetništvu

ZAGREB - Poduzetništvo bez inovacija je nezamislivo, a s obzirom na brz tehnološki razvoj i promjene koje donosi, za daljnji napredak potrebne su strategije vodstva za poticanje inovacija i komercijalizaciju ideja, istaknuto je danas na konferenciji Algebra MBA Poslovne škole i Massachusetts Institute of Technology (MIT). Priopćenje u cijelosti prenosimo u nastavku:
Saznaj više...

Početkom srpnja ULTRA Europe Festival slavi svoju jubilarnu desetu godinu održavanja

SPLIT - Kako proteklih devet ljeta, tako i ovoga Split ponovno otvara svoja vrata svim partijanerima i ljubiteljima elektronske glazbe. Početkom srpnja ponovno će se održati Festival ULTRA Europe, a ova godina je ipak posebnija zato što festival slavi svoju jubilarnu desetu godinu održavanja. Već tradicionalno se održava u Splitu, nakon čega kreće destinacijsko putovanje prema Braču, Hvaru i Visu.
Saznaj više...

Uoči promocije knjige ‘‘Iza i ispred pozornice‘‘ autor Dabo: Cilj je stvoriti priče o kulturi i baštini o kojoj se premalo bavimo

ZAGREB - Naklada Ljevak i 3. festival knjige u Matici hrvatskoj pozivaju na promociju knjige autora Krešimira Dabo - ‘‘Iza i ispred pozornice‘‘ koja će se održati 8. lipnja. Za Media servis je autor Krešimir Dabo opisao kako knjiga govori o odnosima s javnošću hrvatske tradicijske izvedbene umjetnosti, idejno osmišljena kao smjernica svima onima koji se bave tematiziranjem kulture u medijima, a nastala je kao produkt njegove doktorske disertacije te nekih drugih znanstvenih istraživanjima i članaka.
Saznaj više...
Pretplatite se na ovaj RSS feed
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam