Menu

Hrvatska se u Cannesu predstavlja kao luksuzna destinacija visoke vrijednosti

ZAGREB - Najvažniji sajam za luksuzni turizam u svijetu International Luxury Travel Market (ILTM), čije se ovogodišnje izdanje održava u Cannesu od 5. do 8. prosinca 2022., iznimno je važan za pozicioniranje Hrvatske na svjetskoj karti elitnog turizma. Prepoznajući važnost ovog sajma, Hrvatska gospodarska komora, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, po peti put omogućila je hrvatskim predstavnicima luksuzne ponude da predstave sve usluge, navodi HGK čije priopćenje prenosimo u nastavku:
Saznaj više...

HGK: Djelatnici zbog krize preispituju prioritete i traže više od poslodavaca

ZAGREB - Kako bi se ostvario snažniji gospodarski iskorak i povećao potencijal rasta, hrvatskom gospodarstvu moraju se otvoriti preduvjeti za povećanje produktivnosti. To je posebno istinito kada govorimo o IT industriji, gdje naše tvrtke pokazuju značajno znanje i talente na stranim tržištima. No, potrebna im je snažnija podrška u zemlji, navode iz HGK čije priopćenje prenosimo u nastavku:
Saznaj više...

Obilježeno 30 godina rada i djelovanja Hrvatske turističke zajednice

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica obilježila je 30. godišnjicu rada i djelovanja. Osnovana je 1992. godine s ciljem stvaranja i promicanja identiteta i ugleda hrvatskog turizma u zemlji i svijetu te u 2022. pozicionirala Hrvatsku kao 16. najsnažniji brend na svijetu te 9. u Europi. Direktor HTZ-a Kristjan Staničić i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac:
Saznaj više...

Luka Đurić u Londonu jednoglasno izabran za potpredsjednika Udruženja europskih radija

LONDON - Članovi Udruženja europskih radija danas su jednoglasno izabrali Luku Đurića, glavnog direktora Hrvatskog radijskog foruma, za novog potpredsjednika AER-a na njihovoj izvanrednoj Glavnoj skupštini u Londonu. Đurić je u posljednjih nekoliko godina aktivno sudjelovao u radu Udruženja europskih radija. Na mjestu potpredsjednika zamijenit će Marianne Bugge Zederkof, koja je danas izabrana za novu glavnu tajnicu AERa, umjesto Matta Paytona.
Saznaj više...

Ekskluzivna večera MICHELINA i Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji

RODIK - MICHELIN, najznačajniji i najpoznatiji globalni vodič za restorane i Hrvatska turistička zajednica u Gostilni Mahorčič u mjestu Rodik u Sloveniji organizirali su ekskluzivni gastronomski događaj „Four Hands Dinner“ u sklopu kojeg se posebno ističe značaj održivosti u gastronomiji, kao i zelenih zvjezdica MICHELINA koje simboliziraju autohtonost, ekološku osviještenost i održiv razvoj.
Saznaj više...

Splitski učenici gastronomskim delicijama raspametili uzvanike na Danima adventa

ZAGREB - Kulinarske i barmenske čarolije vrijednih učenika, vrhunsko gastronomsko znanje svjetski poznatih chefova, podrška visokih uzvanika i dobra atmosfera obilježili su svečano otvorenje petodnevne manifestacije Dani adventa - Fit Split RCK koju je Turističko-ugostiteljska škola Split organizirala u sklopu Projekta uspostave regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam