Menu

Predstavnici turističkog eko sustava na Zimmer frei Forumu jednoglasno: Kvaliteta je valuta na koju se kladimo u narednom razdoblju

ZAGREB - Podizanje kvalitete obiteljskog smještaja, produljenje sezone te prilagodba današnjem gostu u vidu digitalizacije i ispunjenje njegovih očekivanja strateški su prioriteti države, ali i vlasnika obiteljskog smještaja, zaključci su prvog Zimmer frei Foruma koji je u Zagrebu okupio sve važne dionike iz turističkog sektora. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...

Predstavljen program 10. koncerta "Progledaj srcem"

ZAGREB - U povodu slavljeničkih 10 godina koncerta "Progledaj srcem" organizatori su predstavili program koji čeka posjetitelje u svibnju. Unatoč tome što izvođači koji će nastupiti nisu bili poznati do danas, ulaznice su 100 dana prije koncerta gotovo rasprodane. Izvršna producentica Ksenija Abramović istaknula je koji je cilj ovog koncerta.
Saznaj više...

Vizionar godine je Damir Sabol

ZAGREB - Vizionar godine je Damir Sabol, serijski IT poduzetnik koji je svojom kompanijom Photomath u Hrvatsku privukao Google, koji je prepoznao jedinstvenu tehnološku pozadinu i tržišnu poziciju kompanije te je njenim preuzimanjem prošle godine trajno postavio Hrvatsku i domaći tehnološki sustav na svoju globalnu mapu, objavljeno je na konferenciji Vizionar godine u organizaciji tportala, jednog od vodećih news portala u Hrvatskoj.
Saznaj više...

AER: Radio je pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja

AER: Radio je pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja ZAGREB - Povodom Svjetskog dana radija Udruženje europskih radija (AER) objavilo je članak pod nazivom: Radio pouzdani vodič u svijetu koji se mijenja. Uz prigodnu čestitku poručili su da je UNESCO-ov Svjetski dan radija ove godine u znaku povijesti, sadašnjosti i budućnosti radija - Radio: Stoljeće informiranja, zabave i edukacije. Cijeli članak prenosimo u nastavku.
Saznaj više...

Svjetski dan radija ove godine u znaku digitalnog radija; Weber: Digitalizacija nema alternativu

ZAGREB - Svjetski dan radija ove godine obilježen je u znaku digitalnog radija. Tim povodom u Zagrebu je na temu digitalizacije održan Hrvatski radijski forum uz potporu HUP-Koordinacije radijskih postaja na kojem su se okupili brojni domaći stručnjaci. Posebno je istaknuta važnost DAB+ tehnologije, a bilo je riječi i o nedavnom ulasku Radioplayera u Hrvatsku.
Saznaj više...

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na prestižnom međunarodnom natjecanju u robotici

ZAGREB - Tim Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta iz Zagrebu (FER) pobijedio je na prestižnom međunarodnom natjecanju u robotici u Abu Dhabiju s projektom suradnje bespilotnih letjelica i besposadnih brodova u obavljanju složenih zadataka kao što su lociranje plovila uljeza, otkrivanje ilegalnog tereta te hvatanje i transport objekata u okruženju bez globalnog satelitskog navigacijskog sustava. Više u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam