Menu

MOL Grupa kupuje više od 400 maloprodajnih mjesta u Poljskoj

ZAGREB - MOL je danas potpisao niz ugovora s Grupom Lotos SA i PKN Orlenom koji pokrivaju prodaju i kupnju nekoliko elemenata portfelja. MOL preuzima 417 maloprodajnih mjesta u Poljskoj što kompaniji omogućuje dosezanje trećeg mjesta na lokalnom tržištu maloprodaje goriva. Dodatni dugoročni ugovor osigurava opskrbu motornim gorivom za kupljenu mrežu u Poljskoj. Ugovori su u skladu s ažuriranom dugoročnom strategijom MOL Grupe “SHAPE TOMORROW” 2030+.
Saznaj više...

U rad puštena testna OIV 5G PrivateNET mreža

ZAGREB - Krajem prosinca 2021. godine u rad je puštena OIV 5G PrivateNET mreža u prostorijama AD Plastika u Zagrebu, a sve u svrhu testiranja OIV-ove privatne 5G mreže koja ne koristi resurse javne mobilne komunikacijske mreže.
Saznaj više...

M+ Grupa preuzela njemački Invitel Group

ZAGREB - Hrvatska kompanija M+ Grupa preuzela je većinski udio u njemačkoj kompaniji Invitel GmBH i njenim ovisnim društvima. Time je M+ Grupa proširila lokacije svog poslovanja na geografsko područje od Hannovera do Istanbula.
Saznaj više...

Otkrivena imena svih izvođača osmog izdanja festivala ULTRA Europe

SPLIT - Ni manje od mjesec dana nije prošlo od najave da se festival ULTRA Europe napokon vraća u Split, a iz ove tvornice nevjerojatne zabave i jedinstvenog iskustva već stiže još jedna sjajna vijest! Organizatori napokon mogu otkriti prvih dvanaest zvjezdanih imena koji će nastupiti na Parku Mladeži, od 8. do 10. srpnja 2022., stoji u priopćenju festivala ULTRA Europe koje prenosimo u cijelosti.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam