Menu

O nama

Media servis je informativna agencija koja je s emitiranjem radijskog informativnog programa krenula 2003. godine. U dosadašnjem postojanju posebice smo se specijalizirali za proizvodnju radijskog programa. Svakodnevno proizvodimo različite programske sadržaje; informativni, politički, zabavni, sportski i drugi program.

Jedan od najpoznatijih i najvažnijih proizvoda Media servisa su vijesti koje emitiramo svakodnevno, svakog punog sata, od 6 do 21. Profesionalno informiranje zasnovano na temeljnim načelima novinarstva, odnosno točne, objektivne, nepristrane i neovisne informacije glavni su postulati naših vijesti. Zahvaljujući reporterima koji su uvijek na mjestima svih bitnih događaja, vijesti Media servisa usto su brze, aktualne, relevantne i autorske te okrenute slušatelju, odnosno interesu javnosti.

Redakcija Media servisa sa sjedištem u Zagrebu iz sata u sat donosi najsvježije informacije iz politike, gospodarstva, društvenog i kulturnog života, sporta; dok radijske stanice - suradnice proizvode priloge, reportaže i priče s područja županija i gradova u kojima djeluju.

Registracija

Od 1. veljače 2012. Media servis svim registriranim korisnicima omogućava čitanje i korištenje potpune 'dnevne proizvodnje' servisa.

Kako biste vidjeli i mogli koristiti cjelokupne vijesti Media servisa morat ćete se registrirati i ispuniti sve tražene podatke, prilikom čega trebate prihvatiti Uvjete korištenja i platiti naknadu.

"Skidanje" vijesti

Svi tekstovi i pripadajući tonovi su u cjelini dostupni samo registriranim korisnicima Media servisa.

Registrirani korisnici mogu za potrebe svoje radio postaje, web stranice ili nekog drugog medija koristiti sve tekstove koji se nalaze na stranici, kao i pripadajuće tonove, pri tome poštujući Uvjete korištenja i obveze iz potpisanog Ugovora.

Od 1. veljače 2012. tekstovi Media servisa će se moći koristiti samo za medij koji je prijavljen uz odgovarajuće korisničko ime.

Svi tonovi nalaze se u mp3 formatu i mogu se preslušati ili skinuti na vlastito računalo i koristiti na radio stanici ili web stranici ili nekom drugom mediju.

Članice Media servisa

47 radio postaja širom Hrvatske su članice Media servisa

CITY RADIO
GOLD FM
HIT RADIO
HRVATSKI RADIO VUKOVAR
JADRANSKI RADIO
KRUGOVAL GAREŠNICA
MEDULIN FM
MEGAMIX RADIO HVAR
NOVI RADIO
RADIO 057 ZADAR
RADIO 1
RADIO BIOKOVO
RADIO DELTA
RADIO DRAVA
RADIO DRNIŠ
RADIO ĐAKOVO
RADIO EUROSTAR
RADIO GORSKI KOTAR
RADIO GOSPIĆ
RADIO IMOTSKI
RADIO KAJ
RADIO KASTAV
RADIO KOPRIVNICA
RADIO LABIN
RADIO MAKARSKA RIVIJERA
RADIO MOSLAVINA
RADIO NAŠICE
RADIO NOVA GRADIŠKA
RADIO ORAHOVICA
RADIO POSTAJA PLOČE
RADIO POSTAJA NOVSKA
RADIO SISAK
RADIO SLATINA
RADIO TEREZIJA
RADIO VAL
RADIO VRBOVEC
RADIO ŽUPANJA
ROVINJ FM
SUPER RADIO
TOTALNI FM RIJEKA
TOTALNI FM SPLIT
TREND RADIO 047
ENTER ZAGREB
ANTENA ZAGREB
NARODNI RADIO
RADIO BRAČ
RADIO UNIDU

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam