Menu

O nama

Media servis Global je agencija specijalizirana za proizvodnju radijskih informativnih emisija. Svakodnevno proizvodi različite programske sadržaje – informativni, politički, zabavni, kulturni, sportski i drugi program u audio i video formatu.

Vijesti Media servisa prvi su puta emitirane 10. ožujka 2003. godine u eteru 18 hrvatskih radijskih postaja, od kada kontinuirano emitira informativni program.

Redakcija Media servis Globala dnevno producira 14 emisija audio vijesti, uključujući središnju informativnu emisiju Vijesti plus koja se emitira u 17 sati. Sadržaje Media servis Globala prenosi više od 50 radijskih postaja u Hrvatskoj, lokalnih, županijskih i nacionalnih koncesija čime je dostupan tjedno za više od dva milijuna slušatelja.

Redakcija Media servis Globala programski sadržaj objavljuje na web platformi www.mediaservis.hr koja je produžetak osnovne djelatnosti – proizvodnje audio sadržaja. Sadržaj na web platformi namijenjen je isključivo pretplatnicima, dok su specijalne emisije i ekskluzivne informacije dostupne svim korisnicima, uz obavezno navođenje izvora. Također, sve informacije objavljuju se i na i na Twitter i Instagram profilu Media servisa.

Najprepoznatljiviji proizvod Media servis Globala je emisija Intervju tjedna Media servisa koja se jednom tjedno producira u audio i video formatu. Emisiju su prepoznali i drugi mediji u Hrvatskoj koji redovito prenose i citiraju njezin sadržaj.

Redakcija Media servis Globala sa sjedištem u Zagrebu iz sata u sat donosi najnovije informacije iz politike, gospodarstva, društvenog i kulturnog života, sporta; dok radijske stanice - suradnice proizvode priloge, reportaže i priče s područja županija i gradova u kojima djeluju.

 

Registracija

Od 1. veljače 2012. Media servis svim registriranim korisnicima omogućava čitanje i korištenje potpune 'dnevne proizvodnje' servisa.

Kako biste vidjeli i mogli koristiti cjelokupne vijesti Media servisa morat ćete se registrirati i ispuniti sve tražene podatke, prilikom čega trebate prihvatiti Uvjete korištenja i platiti naknadu.

"Skidanje" vijesti

Svi tekstovi i pripadajući tonovi su u cjelini dostupni samo registriranim korisnicima Media servisa.

Registrirani korisnici mogu za potrebe svoje radio postaje, web stranice ili nekog drugog medija koristiti sve tekstove koji se nalaze na stranici, kao i pripadajuće tonove, pri tome poštujući Uvjete korištenja i obveze iz potpisanog Ugovora.

Od 1. veljače 2012. tekstovi Media servisa će se moći koristiti samo za medij koji je prijavljen uz odgovarajuće korisničko ime.

Svi tonovi nalaze se u mp3 formatu i mogu se preslušati ili skinuti na vlastito računalo i koristiti na radio stanici ili web stranici ili nekom drugom mediju.

Članice Media servisa

47 radio postaja širom Hrvatske su članice Media servisa

CITY RADIO
Happy FM
GRADSKI RADIO TROGIR
HIT RADIO
HRVATSKI RADIO VUKOVAR
KRUGOVAL GAREŠNICA
MEGAMIX RADIO HVAR
NOVI RADIO
RADIO 057 ZADAR
RADIO 1
RADIO BIOKOVO
RADIO DELTA
RADIO DRAVA
RADIO DRNIŠ
RADIO ĐAKOVO
RADIO EUROSTAR
RADIO GORSKI KOTAR
RADIO GOSPIĆ
RADIO IMOTSKI
RADIO KAJ
RADIO KASTAV
RADIO KOPRIVNICA
RADIO LABIN
RADIO MAKARSKA RIVIJERA
RADIO MOSLAVINA
RADIO NOVA GRADIŠKA
RADIO ORAHOVICA
RADIO POSTAJA PLOČE
RADIO POSTAJA NOVSKA
RADIO SISAK
RADIO TEREZIJA
RADIO VAL
RADIO ZELINA
RADIO ŽUPANJA
ROVINJ FM
SUPER RADIO
ULTRA SPLIT
TREND RADIO 047
ENTER ZAGREB
ANTENA ZAGREB
EXTRA FM
bravo
internet RADIO HERCEGOVINA
RADIO BRAČ
RADIO UNIDU
TOP RADIO

Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam