Menu

Living Room Acoustic narodnog – evo zašto se o toj emisiji priča

ZAGREB - Live nastupi najvećih hrvatskih pjevačkih zvijezda koje svaki put obrade i jednu pjesmu kolega, plus njihovi zanimljivi intervjui elementi su emisije koja privlači milijune ljudi. O Living Room Acousticu se priča, a mi smo o njoj pričali s direktorom narodnog i kreativnim konzultantom AMM Global Instituta Katijanom Knokom.
Od 2017. do danas, u dnevnom boravku narodnog pjevala su najveća imena hrvatske estrade, predstavljale se velike nade najbolje domaće glazbe. ‘Living Room Acoustic opstaje godinama jer smo ponudili nešto drugačije, što nam je uvijek cilj. Akustične verzije hitova osvojile su publiku, a obrade tuđih pjesama daju poseban začin emisiji. Pružili smo priliku našim slušateljima i gledateljima da upoznaju svoje omiljene izvođače u novom svjetlu’, objašnjava Katijan Knok, a recept se pokazao uspješnim. O gostovanjima često pišu drugi mediji, a redovito odjekuju i putem društvenih mreža.

Sad već gotovo 14 milijuna YouTube pregleda broji nastup Jelene Rozge koja je u Living Roomu otpjevala medley svojih pjesama iz vremena dok je bila u Magazinu, a emisija je iznimno popularna i zbog spajanja nespojivoga. Tako YouTube ‘pamti’, s gotovo 1.3 milijuna pregleda, sad već legendarnu Jacquesovu obradu legendarne pjesme Miše Kovača ‘Ako me ostaviš’. Pjevao je Mišu i Psihomodo Pop, ‘Željo moja’ Doris Dragović dobila je novo ruho u izvedbi Marka Kutlića, a da se diva Jasna Zlokić pretvorila u rock zvijezdu pisalo se i pričalo nakon što je u Living Room Acousticu izvela stvar ‘Teške boje’ Gorana Bareta i Majki…

‘Living Room Acoustic ispunio je sva naša očekivanja. S jedne strane, publici smo ponudili atraktivan sadržaj, a s druge, kao promotori najbolje domaće glazbe, i na ovaj smo način glazbenicima širom otvorili naša vrata. Nakon svih ovih uspješnih sezona mogu reći da Living Room Acoustic danas ima i dodatnu težinu jer predstavlja jednu od rijetkih oaza u kojoj se mogu redovito čuti svirke uživo’, poručuje Knok. Living Room Acoustic sluša se i gleda svaki drugi četvrtak od 18.15 na narodnom i narodni TV-u (A1- kanal 506, Max TV - kanal 611, ISKON - kanal 511), a kroz emisiju nas vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam