Menu

Luka Đurić u Londonu jednoglasno izabran za potpredsjednika Udruženja europskih radija

LONDON - Članovi Udruženja europskih radija danas su jednoglasno izabrali Luku Đurića, glavnog direktora Hrvatskog radijskog foruma, za novog potpredsjednika AER-a na njihovoj izvanrednoj Glavnoj skupštini u Londonu. Đurić je u posljednjih nekoliko godina aktivno sudjelovao u radu Udruženja europskih radija. Na mjestu potpredsjednika zamijenit će Marianne Bugge Zederkof, koja je danas izabrana za novu glavnu tajnicu AERa, umjesto Matta Paytona.
U izjavi za Media servis predsjednik AER-a Stefan Möller čestitao je Luki Đuriću na novoj funkciji.

"AER je jaka i važna organizacija, ali moramo rasti kako bismo se mogli boriti s aktualnim izazovima, štititi slobodu govora, jednak pristup tržištu i poziciju radija u promjenjivom radijskom okruženju. Luka je itekako uključen u naš rad, ima moju potporu, ali i potporu Glavne skupštine. I izuzetno sam sretan što je njegov izbor na mjestu potpredsjednika AER-a bila jednoglasna odluka".

Glavni direktor Hrvatskog radijskog foruma i novi potpredsjednik AER-a Luka Đurić za Media servis je otkrio što ovo imenovanje znači za hrvatsku radijsku industriju.

"Imenovanje na ovu poziciju veliko je priznanje, ne samo meni osobno, već i cijeloj industriji komercijalnih radija u Republici Hrvatskoj, dokaz da u svemu idemo u korak i uz bok s europskim i svjetskim standardima te najboljim radio postajama u ciielome svijetu. Veselim se suradnji sa svojim starim i novim kolegama na ovoj poziciji. S njima ćemo zajedno s europskim i svjetskim institucijama i dalje raditi na poboljšanju uvjeta poslovanja radija, ali i na razvoju cijele radijske i kreativne industrije u svijetu".
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam