Menu

Joe Bašić najavljuje spektakl na ovogodišnjoj Ultri

SPLIT - 8. izdanje festivala Ultra Europe vraća se na splitski Park Mladeži nakon dvije godine pauze, koju je uzrokovala pademija koronavirusa.
Ove godine se očekuje 150 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta, među kojima i 42 privatna aviona s VIP gostima iz cijelog svijeta, a prvi čovjek Ultre Joe Bašić najavljuje spektakl u splitskom Parku Mladeži.

"Gosti dolaze iz Singapura, Miamija, Las Vegasa, Los Angelesa. Tako da je Hrvatska od 8. do 10. srpnja destinacija za cijeli svijet i vjerujem da će taj event privući pažnju i najveći broj Hrvata do sada i da ćemo svi zajedno plesati na parku Mladeži u srpnju ove godine".

Utjecaj festivala na hrvatski turizam je nemjerljiv, a direktor Turističke zajednice Splitsko-dlamatinske županije Joško Stella od Ultre očekuje odličan festival.

"Pa sigurno će značiti puno za naš turizam, jer kada dolazi toliki broj mladih ljudi na jedan festival, koji je jedan od najvećih svjetskih festivala, događa se samo na jednom mjestu u Europi, u Gradu Splitu, u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Očekujemo veliki efekt ove godine, jer znamo veliki broj prodanih karata, tako da očekujemo veliki broj posjetitelja. Lokacija Park Mladeži se pokazala kao odlična lokacija".

Nako Splita, Ultra Europe se od 11. do 14 srpnja seli na otoke Brač, Hvar i Vis. Od danas je poznat i raspored nastupa izvođača po danima, na sve četiri festivalske pozornice. Cijeli program, izvođači i informacije o ulaznicama nalaze se na web stranici i društvenim mrežama festivala Ultra Europe.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam