Menu

Sportske igre mladih nastavljaju uveseljavati djecu

ZAGREB - Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom dugom tradicijom svjedoči kako dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije, vrhunski sportaši i dužnosnici.

Telemach Dan sporta započeo je prošlog tjedna u Sisku, a od tada se osim Sisaka, ovaj događaj odvio i u Popovači, Rugvici, Glini, Petrinji i Zaboku. Telemach Dan sporta daje priliku osnovnoškolcima da se natječu u graničaru i atletici, a najbolje ekipe i trkači putuju na državnu završnicu u Rijeku, gdje će imati priliku 3 dana potpuno besplatno kupati se, igrati i družiti s vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Plazma Sportske igre mladih već 27 godina kroz igru i sport djecu potiču na druženje, uče o održivom razvoju te ih potiču da se razviju u odgovorne pojedince našeg društva. Djeca i mladi imaju priliku natjecati se u deset sportskih disciplina, a ove godine Igre će okupiti više od 100.000 djece i mladih.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam