Menu

Jurić-Kaćunić na panelu ‘Obrazovanje za kreativne poslove – budućnost industrija‘

KOPRIVNICA - Ivan Jurić-Kaćunić, predsjednik Uprave i osnivač AMM Global Instituta, sudjelovat će na današnjem panelu ‘Obrazovanje za kreativne poslove - budućnost industrija’ koji se održava od 10 do 11 sati u sklopu Tjedna karijera ‘Connect Week UNIN’ na Sveučilištu Sjever.
U panel raspravi sudjelovat će i Sven Marušić, managing partner / Five, Ivica Kruhek, direktor / Marker, Fran Mubrin, kreativni direktor, partner / 404, Igor Šoban, voditelj foto odjela / Pixsell, prof. dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica/ Sveučilište Sjever.

Cilj je omogućiti studentima direktan kontakt s ljudima koji su nakon studija izgradili uspješnu karijeru, bilo da su otvorili vlastitu kompaniju ili su nakon studija odradili praksu i postali glavni kreativni direktori u kompanijama. Jedan od panelista, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica Mario Tomiša za Media servis je najavio događaj: ''Tema je vezana za kreativne poslove i kreativne industrije. Odabrali smo vrhunske ljude iz kreativne industrija koji djeluju, ne samo u Hrvatskoj, nego i globalno. Mi na Sveučilištu Sjever imamo 26 studijskih programa, od toga ih je bar pet-šest u području kreativnih industrija. Mislimo da bez kreativnosti nema nekakve svijetle budućnosti ni uspješnog gospodarstva'', rekao je Tomiša.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam