Menu

Jurić-Kaćunić na panelu ‘Obrazovanje za kreativne poslove – budućnost industrija‘

KOPRIVNICA - Ivan Jurić-Kaćunić, predsjednik Uprave i osnivač AMM Global Instituta, sudjelovat će na današnjem panelu ‘Obrazovanje za kreativne poslove - budućnost industrija’ koji se održava od 10 do 11 sati u sklopu Tjedna karijera ‘Connect Week UNIN’ na Sveučilištu Sjever.
U panel raspravi sudjelovat će i Sven Marušić, managing partner / Five, Ivica Kruhek, direktor / Marker, Fran Mubrin, kreativni direktor, partner / 404, Igor Šoban, voditelj foto odjela / Pixsell, prof. dr. sc. Mario Tomiša, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica/ Sveučilište Sjever.

Cilj je omogućiti studentima direktan kontakt s ljudima koji su nakon studija izgradili uspješnu karijeru, bilo da su otvorili vlastitu kompaniju ili su nakon studija odradili praksu i postali glavni kreativni direktori u kompanijama. Jedan od panelista, prorektor Sveučilišnog centra Koprivnica Mario Tomiša za Media servis je najavio događaj: ''Tema je vezana za kreativne poslove i kreativne industrije. Odabrali smo vrhunske ljude iz kreativne industrija koji djeluju, ne samo u Hrvatskoj, nego i globalno. Mi na Sveučilištu Sjever imamo 26 studijskih programa, od toga ih je bar pet-šest u području kreativnih industrija. Mislimo da bez kreativnosti nema nekakve svijetle budućnosti ni uspješnog gospodarstva'', rekao je Tomiša.

nazad na vrh