Menu

Zaklada Marin Čilić organizira turnir za Petrinju, dolaze Modrić, Mandžukić, Pavić, Mektić...

ZAGREB - Zaklada Marin Čilić ponosno najavljuje drugo izdanje humanitarnog i sportskog spektakla Gem Set Hrvatska, koji će se 12. i 13. srpnja 2021. godine održati na dvije lokacije u Petrinji.

Marin Čilić, Luka Modrić, Mario Mandžukić, Mate Pavić i Nikola Mektić prvi su potvrđeni igrači koji će zaigrati najvažniji teniski turnir godine. Kad oni igraju, igraju najbolje i pobjeđuju najbolje na svijetu. A kad igraju za osmijeh djece iz Sisačko - moslavačke županije, onda će to zasigurno biti spektakl o kojem će se još dugo pričati.

Prvo izdanje turnira Gem Set Hrvatska, koji se održao na zagrebačkoj Šalati 2019. godine, pratili su brojni gledatelji putem izravnog televizijskog i radijskog prijenosa te više od 2000 gledatelja uživo. Nezapamćeni spektakl ujedinio je brojne sportske zvijezde, a povezani u zanimljive teniske parove, igrali su za djecu iz Tordinaca koja se danas mogu pohvaliti modernim igralištem sagrađenim nakon turnira.

Ove godine Zaklada će izgraditi dva nova vanjska sportska igrališta u Petrinji koja će djeci služiti kao trajni prostor za druženje i bavljenje fizičkom aktivnosti te će im pomoći da se lakše nose s izazovima pandemije i perioda nakon potresa.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam