Menu

Na danima komunikacija dvije nagrade za TZGZ

ZAGREB - Na nedavno održanim Danima komunikacija u Rovinju dodijeljene su nagrade hrvatske komunikacijske industrije. Među više od 160 prijavljenih projekata ove godine, dodijeljene su statue IdejeX za najkreativnija komunikacijska ostvarenja, a Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) osvojila je čak dvije nagrade. Priopćenje prenosimo u cijelosti:
Saznaj više...

U Zaprešiću otvorene 28. Plazme Sportskih igre mladih

ZAGREB - U Zaprešiću su danas započele 28. Plazma Sportske igre mladih. Simbolički su ih otvorili zajedničkim paljenjem plamena potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih Zdravko Marić, voditeljica Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Zrinka Ujević i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.
Saznaj više...

Turističkim zajednicama dodijeljeno preko 6 milijuna eura za 155 projekata

ZAGREB - Održana je 32. sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice na kojoj su članovi Vijeća, između ostalog, usvojili odluke o dodjeli bespovratnih sredstava i potpora temeljem ranije raspisanih javnih poziva. Riječ je o Javnom natječaju za dodjelu sredstava regionalnim turističkim zajednicama na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2024. putem kojeg je ukupno dodijeljeno preko 3,4 milijuna eura…
Saznaj više...

Treći međunarodni poljoprivredni sajam u Pazinu - AgroTerra Istra 2024.

PAZIN - U prostoru Školsko-gradske sportske dvorane u Pazinu svečano je otvoren treći međunarodni poljoprivredni sajam AgroTerra Istra 2024.. Narednih nekoliko dana Pazin će biti centar poljoprivrede i svega vezanog uz poljoprivredu. Na AgroTerri možete pronaći od sjemena do velikih traktora. Organizatori su vrlo ponosni jer se i ove godine tražilo izlagačko mjesto više. Sajam se širi za 20% površine,…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam