Menu

Hrvatski radijski forum u Rovinj dovodi ikonu audio oglašavanja Ralph Van Dijka

ZAGREB - Na ovogodišnji Weekend Hrvatski radijski forum dovodi ikonu audio oglašavanja - Ralph Van Dijka, osnivača i izvršnog kreativnog direktora tvrtke Eardrum, najnagrađivanije audio agencije na svijetu i osnivača tvrtke Resonance Sonic Branding.
Kao nagrađivani stručnjak za sonic-brendiranje i „reklamna legenda“ Cannes Lions Festivala, Van Dijk će u svom predavanju otkriti provjerene strategije oglašavanja koje donose trenutne rezultate, istovremeno gradeći brendove koji ostaju voljeni i prepoznatljivi dugoročno. Iskustva koja će podijeliti bit će izvor inspiracije za novi pristup kreativnom radu s audio sadržajem. Iako vizualni aspekti oglašavanja privlače pažnju publike, zvuk je taj koji potiče emocionalnu povezanost s potrošačima, a rast audio sadržaja znači da brendovi sve više koriste moć zvuka u oglašavanju.

Weekend Media Festival, poznat po svom senzibilitetu prema najnovijim trendovima, donosi jedinstvene uvide jednog od vodećih svjetskih stručnjaka o tome kako zvuk može preoblikovati način na koji doživljavamo brendove. Primjeri koje će Van Dijk podijeliti promijenit će pristup audio oglašavanju i dokazati da je najbrži put do srca potrošača upravo kroz njihove uši.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam