Menu

Započela Green Future konferencija, najzeleniji“ tech&business događaj godine

SPLIT - U Splitu je danas započeo „najzeleniji“ tech&business događaj godine - Green Future konferencija, koja je okupila više desetaka poslovnih ljudi, znanstvenika, ministara, gradonačelnika i aktivista iz cijeloga svijeta. Sudionici ove dvodnevne konferencije raspravljaju o zelenim tehnologijama, urbanoj i e-mobilnosti, zaštiti okoliša, digitalizaciji poslovanja te financiranju zelenih projekata.
Posebnost ove konferencije je okupljanje predstavnika javnog i privatnog sektora iz cijeloga svijeta. Time se osigurava jedinstvena platforma za upoznavanje suvremenih tehnologija i primjera dobre prakse vezanih uz temu koja je univerzalno prihvaćena kao najvažnija preokupacija današnjice. Suorganizator Ognjen Bagatin:

"Želimo osvijestiti kako tehnologija može pomoći svima nama, da imamo prema toj održivoj budućnosti, više zelenoj, i gdje su to prilike i za građane i firme, da stvorimo nove navike. Do 2027. godine na raspolaganju imamo 40 posto EU fondova i to moramo shvatiti ozbiljno te iskoristiti ovu priliku da Hrvatska ide u tu zelenu budućnost".

Naglasak konferencije je na održivim tehnologijama i poslovanju, poručio je je Tomislav Buljubašić, suorganizator Green Future konferencije.

Konferencija je idealna prilika za upoznavanje novih ljudi i za učenje novih znanja i vještina, složni su sudionici konferencije, koja se već drugu godinu zaredom održava u gradu pod Marjanom.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam