Menu

Krenuo TOP radio – radio kakav Hrvatska još nije imala

ZAGREB - Jutros u 7 sati prvi put je zasvirao TOP radio, radio koji pomiče medijske granice. Na frekvenciji 101 uz Zagrepčane će svakodnevno biti Barbara Kolar, Filip Riđički, Tamara Loos, Gina Damjanović i mnogi drugi, a svirat će rock-pop i pop-rock glazba, ‘mjuza koju briješ‘.
‘Iza nas je golem posao, od istraživanja tržišta do razvoja koncepta. Zaista smo se potrudili da TOP radio bude top, drugačiji, moderan, zanimljiv, a imamo i brutalno dobru mjuzu koja nema roka trajanja i koja spaja sve generacije. Ponosan sam na cijeli naš tim, a mogu reći i da je ovo tek zalet za ono što nas čeka. Razvijamo visual radio koncept, radio kakav Hrvatska još nije vidjela’, poručio je Ivan Vukušić, programski direktor TOP radija koji je jutros započeo emitiranje premijerom pjesme ‘Boje’ Vinka Ćemeraša.

‘Radio je neizostavan dio kreativne industrije, a želja nam je toj kreativnosti dati prostora i poticati je’, rekao je jutros Vukušić nakon što su Tamara Loos i Filip Riđički probili led i prvi put pozdravili Zagrepčane s frekvencije 101. S njima će se družiti svakog radnog dana od 6 do 9, u TOP showu.

 

https://www.instagram.com/p/CUZRavDsnqw/

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Filip Riđički (@filip.ridji)

 

U 9 sati mikrofon je preuzela Barbara Kolar, jedno od najpoznatijih radijskih i televizijskih lica.

‘Top radio – day one! Jer svako toliko treba dokazati da starog psa možeš naučiti nove trikove’, poručila je Barbara svojim pratiteljima na Instagramu.

 

https://www.instagram.com/p/CUZrdgysNRS/

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

 

Svaki radni dan u 13 sati, u studio TOP radija koji je opremljen najmodernijom radijskom tehnologijom, ući će Gina Damjanović i Miran Bistričić, novi radijski tandem.

‘Upravo smo imali svoje prvo javljanje u eteru TOP radija! Tresao se glas, srce lupalo k’o ludo, s lica nismo mogli skinuti osmijeh, a tako će i ostati!’, sigurna je Gina.

 

https://www.instagram.com/p/CUZ2GtftC8Q/

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli GINA (@gina.damjanovic)

 

U ROOFTOP-u od 19 sati za DJ pultom bit će Nina Trumbić, a vikendima će ‘mjuzu koju briješ’ puštati DJ-evi Ivonna Combaj i Laura Grdić u WEEKANDY showu.

Uzbudljiv prvi radni dan TOP radija uveličao je svojim gostovanjem frontmen Prljavog kazališta Jasenko Houra Jajo, a stigla su i brojna druga poznata lica – Vinko Ćemeraš, Ivan Huljić, Srđan Sekulović Skansi, Marin Pelaić, braća Martin i Valent Sinković.

Do studija je navratio i vaterpolist Josip Pavić, a originalnim javljanjem slušatelje i DJ-eve iznenadio je Goran Ivanišević, naš najveći teniski as.

‘Naša vrata uvijek će biti otvorena svim ljudima s progresivnim idejama i vizijama, svima onima koji imaju što za reći’, tim riječima svoj radni dan na TOP radiju zaključio je njegov programski direktor Ivan Vukušić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam