Menu

"Posveta Rusije i Ukrajine Bezgrešnom Srcu Marijinu je snažna gesta pape Franje koji od početka rata poziva na mir"

ZAGREB - Papa Franjo posvetit će Rusiju i Ukrajinu Bezgrešnom Srcu Marijinu. Sveti Otac Franjo uputio je također poziv svim biskupskim konferencijama svijeta da se pridruže molitvi za mir. I Hrvatska biskupska koferencija potiče sve biskupe, svećenike, redovnike i građane da se danas na blagdan Navještenja Gospodnjega ujedine u molitvi za mir. Tim povodom će se brojni biskupi, svećenici i vjernici okupiti u crkvama, svetištima i katedralama te se pridružiti papi u čini posvete. Sam čin posvete dogodit će se oko 18.30h, a prijenos se može pratiti na HRT 4 i na Laudato televiziji.
Predstojnik Tiskovnog ureda HBK Zvonimir Ancić za Media servis ističe - ovaj čin je snažna gesta Pape Franje koji od početka rata u Ukrajini poziva na mir i na razne načine pokušava pokretače rata usmjeriti na put mira. Cijelu izjavu poslušajte u nastavku:

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam