Menu

Nakon PRO PR konferencije doznajemo što nas očekuje u budućnosti po pitanju komunikacije

ZAGREB - Pod programskim motom: ''Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost'' na Plitvičkim jezerima protekologa je vikenda održana trodnevna PRO PR međunarodna konferencija za odnose s javnošću. Istražili smo koji su izazovi današnjice, što nas očekuje po pitanju komunikacije u budućnosti i kako se u uklapa zelena održivost.
Na konferenciji je sudjelovalo više od 200 sudionika iz 13 država te 28 stručnjaka za odnose s javnošću koji su sudjelovali na ukupno 17 predavanja i dva panela, kao dio ovogodišnje 20. jubilarne PRO PR konferencije.

''Struka odnosa s javnošću u posljednjih deset godina doživljava digitalnu operativnu transformaciju, a sada se nalazi u novoj ulozi, ulozi jednog od ''čuvara'' planeta Zemlja. Svaka korporacija, institucija, događaj, svaki pojedinac treba imati veću odgovornost prema zelenoj komunikaciji, edukaciji i realizaciji. Mi, stručnjaci za odnose s javnošću morat ćemo svojim savjetima utjecati i približiti kroz projekte važnost zelene odgovornosti'', istaknuo je predsjednik organizacijskog odbora, Danijel Koletić prilikom otvaranja.

U sklopu PRO PR konferencije, dodijeljena su i prestižna PRO PR Globe Awards priznanja za koje dobitnike nominiraju bivši dobitnici ovog priznanja, ali i dobitnici članovi četiri svjetska komunikacijska uduženja. Ovogodišnji dobitnici stiglu su na PRO PR konferenciju iz 13 zemalja.

Cijeli razgovor s predsjednikom organizacijskog odbora, Danijelom Koletićem, s kojim smo razgovarali nakon konferencije, poslušajte u nastavku.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam