Menu

Humanitarna akcija “Božićna zvijezda UGP-a”

ZAGREB - Udruga Glas poduzetnika prikuplja sredstva za pomoć obiteljima, kako bi im se osigurao novi topli dom u prikladnim uvjetima, stoji u priopćenju Udruge koje prenosimo u cijelosti.
"Udruga Glas poduzetnika započela je s božićnom humanitarnom akcijom pod nazivom “Božićna zvijezda UGP-a”. Cilj ove humanitarne akcije je pomoći najugroženijim obiteljima koje su izgubile svoje domove uslijed razornog potresa koji je pogodio Petrinju i okolicu 29.12.2020. godine. Ušli smo u za mnoge najljepše vrijeme godine - božićno doba i vrijeme darivanja, veselja i sreće. Posljednja godina pokazala nam je kako je sreća u malim stvarima i kako je najvažnije okrenuti se ljudima koji su tu za nas.

Nažalost, mnogi su u toj godini izgubili sve što su imali i nemaju tu mogućnost da provedu blagdane u toplini svoga doma. Stoga vas pozivamo da nam pomognete ostvariti božićne želje obiteljima Bartolin i Blagojević. Udruga Glas poduzetnika ne želi stajati sa strane i oglušiti se na pozive u pomoć kada je ona zaista potrebna.

Humanitarnoj akciji "Božićna zvijezda UGP-a" priključili su se Tarik Filipović, Ivan Dečak, Robert Mareković, Hari Rončević.

Pozivamo sve one koji žele i mogu pomoći obiteljima novčanom donacijom, da donacije uplate na sljedeći račun ili putem bar koda:

IBAN: HR9223600001503022250 Glas poduzetnika, Ulica Republike Austrije 33, Zagreb

Model “HR00” i poziv na broj “00000 - OIB platitelja"

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam