Menu

Opet u organizaciji narodnog: Petar Grašo vraća se u Arenu Zagreb!

ZAGREB - Gotovo četiri godine nakon rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni, Petar Grašo najavio je novi u najvećoj dvorani u zemlji, opet u suradnji s narodnim. 26. veljače 2022. - datum je kada se Grašo vraća u Arenu Zagreb.
''Radit ćemo vrhunsku produkciju i nećemo dozvoliti da išta tamo ne bude svjetski'', obećao je Petar Grašo, a njegove riječi potvrđuje i direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

''Bit će to uistinu - svjetski. I njegov prošli koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni bio je veliki glazbeno-scenski događaj, a ovaj će biti još spektakularniji. Produkcijski će to zvučati i izgledati na razini međunarodnih glazbenih zvijezda, na način kakav Petar Grašo, jedan od naših najvećih i najdugotrajnijih glazbenika, i njegova brojna publika zaslužuju. Vjerujem da će ovaj veliki koncert biti poseban i zato što dolazi nakon dugotrajne pandemijske pauze'', poručuje Knok.

''Iskreno se nadam da će Arena biti puna i prepuna. Vjerujem da će tako biti jer su ljudi u Areni 2017. pokazali da im je bilo ugodno. To vidimo i na snimci na YouTubeu iz zaista krcate Arene. Ne gledam taj video često, ali ponekad, kad su neki teži momenti, ja ga pustim samo da gledam ljude kako pjevaju'', otkrio je Petar Grašo u Living Room Acousticu narodnog, a u nastavku se prisjetite tog koncerta za pamćenje kojim je proslavio 20 godina karijere, a narodni 20. rođendan.

Glazbeni spektakl najavljen za 26. veljače iduće godine bit će održan u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam