×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 2025

Menu

Završena Zlatna Pirueta: Slavlje Amerikanke i Kanađana, Cvijanović 20.

ZAGREB - Završena je 51. Zlatna Pirueta. Posljednjeg dana natjecanja saznali su se pobjednici plesnih parova i slobodnog programa klizačica. Pobijedila je prvakinja SAD-a Bradie Tennell, a iza nje našle su se Ruskinja Anastasija Gubanova i još jedna Amerikanka Mariah Bell. Hrvatske predstavnice Hana Cvijanović i Patricia Skopančić završile na 20., odnosno 34. mjestu. Cvijanović je zadovoljna 20. mjestom u svoj debitantskoj seniorskoj godini.

„Zadovoljna sam sve u svemu. Bila sam nervozna prije programa i drago mi je da sam se uspjela sabrati“, rekla je Cvijanović. U konkurenciji plesnih parova slavili su viceprvaci Kanade Piper Gilles i Paul Poirier. Zlatna Pirueta kao i uvijek, završena je Gala revijom pobjednika.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam