Menu

Green Future konferencija u Splitu će okupiti najbolje međunarodne i hrvatske govornike

SPLIT - U splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu 9. i 10. lipnja održat će se Green Future konferencija na temu zelene tranzicije - jedne od najvažnijih tema današnjice i sutrašnjice, prema kojoj će se donositi javne politike, mijenjati poslovanja tvrtki i svakodnevne navike. Konferencija će okupiti neke od najboljih međunarodnih i hrvatskih govornika na teme zaštite okoliša, energije i e-mobilnosti, te razgovarati o tome kako financirati proces koji je skup, ali neminovan.
Konferenciju podržavaju dvije najveće hrvatske tech kompanije - Rimac i Infobip, a više informacija događaju, sudionicima i organizacijama koje su uključene možete pronaći na službenoj web stranici.

''Ono što Green Future konferenciju čini drugačijom jest činjenica da nije riječ o čisto tehnološkoj konferenciji, iako su i tehnologija i inovacije jedna od okosnica, već je riječ o događanju koje na jednom mjestu okuplja relevantne dionike, javne i privatne, ali po prvi puta u Hrvatskoj i bihevioralne znanstvenike koji nam mogu dati odgovor na ono što se često zanemaruje, a to je ljudski faktor, odnosno ponašanje ljudi u situacijama koje od njih zahtijevaju promjene dugo stjecanih navika.

U Splitu ćemo tako imati priliku poslušati dr. Fadija Makkija, bihevioralnog znanstvenika uključenog u organizaciju Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, Gregoryja Davisa koji će predstaviti Alice - prvi testirani električni avion na svijetu, Yousefa Yousefa, ambasadora za inovacije Europske komisije, Petera Austina, savjetnika u gradu Oslu koji je 2019. bio Zelena prijestolnica Europe, Matiasa Sagala iz ECO WAVE POWERa koji je napravio sistem proizvodnje električne energije iz valova'', priopćili su iz organizacije Green Future konferencije.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam