Menu

Petar Grašo stiže u Spaladium Arenu: ‘Prolaze me trnci, ima malo straha’

SPLIT - Proslava Valentinova iduće godine u Splitu počinje ranije no inače i bit će impresivnija no ikada! Petar Grašo najavio je koncert u Spaladium Areni, u organizaciji Radio Dalmacije i Heart Experiencea.
’11. veljače iduće godine, Spaladium Arena, nešto čemu se radujem, od čega me prolaze trnci od lipote i malo straha zato što je to moj grad…’, poručio je Petar Grašo koji je navratio na proslavu 26. rođendana Radio Dalmacije kako bi objavili veliku vijest.

Ovo je poklon dalmatinskoj publici koja svog miljenika nije imala priliku vidjeti u Spaladium Areni od 2016. Šest godina poslije Grašo će se vratiti u najveću dvoranu u Dalmaciji koncertom vrhunske produkcije.

‘Koncert prije šest godina je produkcijski bio na visokoj razini, a ovaj će biti još nekoliko ljestvica iznad. Ljudi će se osjećati kao da su na svjetskom koncertu. Neće biti puno filozofije nego hitova’, najavio je, a u splitsku Arenu vraća se opet uoči Valentinova.

‘Ovaj koncert u Spaladium Areni ujedno je i prvi najavljeni nakon pandemijske stanke. Iznimno nam je zadovoljstvo organizacijski sudjelovati u njemu, pružiti našoj publici veliki glazbeni događaj kakav su dugo čekali. Vijest smo objavili baš na naš 26. rođendan i time zaokružili ovogodišnju proslavu. Bez obzira na izazove iza nas je vrlo uspješna poslovna godina i imamo razloga za zadovoljstvo, a ova će biti još i bolja’, poručuje direktor Radio Dalmacije i kreativni konzultant AMM Global Instituta Hrvoje Turić.

Svi koji žele prisustvovati glazbeno-scenskom spektakl uoči Dana zaljubljenih u Splitu ulaznice mogu nabaviti putem sustava Eventim. Koncert će biti održan u skladu s važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu ili važeći negativni test, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam