Menu

Fortenova grupa prodaje svoj dio vlasništva Ciboninog tornja

ZAGREB - Fortenova grupa već više od dvije godine kontinuirano provodi proces dezinvestiranja kompanija i nekretnina koje nisu u funkciji njezinog temeljnog poslovanja.
Slijedom toga, donesena je odluka o prodaji uredskog prostora koji je u vlasništvu Fortenova grupe u sklopu Ciboninog tornja. Posredništvo u procesu povjereno je tvrtki Colliers, globalnim konzultantima za komercijalne nekretnine. Poslovni toranj Cibona jedna je od najreprezentativnijih poslovnih zgrada u Zagrebu. Fortenova grupa je njegov većinski vlasnik s učešćem od 76,03 posto u kojem raspolaže s 5905,16 m² uredskog prostora, a kada se tome priključi i garažni prostor ukupna površina iznosi 6.718 m² . Riječ je o ukupno 16 katova modernog uredskog prostora na prestižnoj i lako dostupnoj lokaciji, u samom središtu grada.

Tim povodom, James Pearson, izvršni direktor Fortenova grupe za financije je izjavio: „Fortenova grupa u ovoj godini bilježi odlične poslovne rezultate, pri čemu smo realizirali sve ključne poslovne projekte i ciljeve koji smo postavili. Jedna od najvažnijih sastavnica poslovanja koje je fokusirano na temeljne djelatnosti je i dezinvestiranje dijelova poslovanja i imovine koja nije u njihovoj funkciji. Budući da Fortenova grupa više ne koristi uredski prostor Ciboninog tornja za svoje potrebe, odlučili smo se za njegovu prodaju uz posredništvo specijaliziranog partnera.“

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam