Menu

Željko Kopić za MS: Vatreni sa svima mogu igrati

BUKUREŠT - Hrvatski trener Željko Kopić preuzeo je rumunjski nogometni klub Dinamo, a za Media servis komentirao je ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo iduće godine.

Nakon Dinama opet Dinamo, ali ovaj put ne zagrebački već rumunjski, odnosno Dinamo iz Bukurešta. To je nova trenerska destinacija hrvatskog trenera Željka Kopića koji je u karijeri vodio i splitski Hajduk. Iako je Dinamo iz Bukurešta poznati rumunjski klub ne cvjetaju mu ruže i nakon 17 kola zauzima predzadnje mjesto u ligi. Već danas će Kopić biti na klupi svog novog kluba jer od 19 sati gostuje kod Sepsija.

Hrvatski trener komentirao je ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Njemačkoj. Podsjetimo, Hrvatska će biti u skupini sa Španjolskom, Albanijom i Italijom.

"Prije svega trebamo biti zadovoljni što smo na velikom natjecanju. Prvenstveno moramo brinuti o sebi i ako smo na onoj našoj pravoj i kvalitetnoj razini možemo sa svakim igrati", rekao je Željko Kopić za Media servis.

Hrvatska 15. lipnja otvara Euro 2024. protiv Španjolske u Berlinu. 19.lipnja Vatreni će u Hamburgu igrati s Albanijom, a 24. lipnja završni će se meč u skupini igrati protiv Italije u Leipzigu.

"Očekivanja su velika. Svi smo naviknuti na velike stvari i velike rezultate od reprezentacije. Imamo dovoljno vremena za pripremu i u optimalnom stanju doći na Euro te još jednom potvrditi svoju kvalitetu i odigrati još jedno veliko natjecanje", zaključio je Željko Kopić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam