Menu

Kvalifikacije za Ligu prvaka: Dinamo poražen na Maksimiru, AEK slavio nakon preokreta

ZAGREB - Nogometaši Dinama izgubili su od grčkog AEK-a u dugoiščekivanoj utakmici 3. pretkola kvalifikacije za Ligu prvaka.
Zagrebački Modri nažalost poraženi su rezultatom 2:1 od grčkog prvaka. Bila su to dva potpuno različita izdanja momčadi Igora Bišćana u prvom i drugom poluvremenu.

Od prve minute Dinamo je krenuo autoritativno, Bulat je zaprijetio nakon 20 sekundi. Čvrsto se igralo u prvom poluvremenu, zaiskrilo je na AEK-ovoj klupi, crveni je dobio jedan od pomoćnih trenera. Dominik Livaković sjajno je obranio šansu AEK-a u 16. minuti, no potez večeri pripao je veznjaku Dinama Marku Bulatu. Namjestio je loptu na nekih dvadesetak metara iz slobodnog udarca i pogodio u same rašlje u 39. minuti. Golman AEK- samo je pogledom ispratio put lopte u mrežu.

Eksplodirao je sjever, eksplodirao je Maksimir, a s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme. No onda potpuni šok. Zagospodarili su terenom Grci, a gol je bio pitanje vremena. Zuber je u 59. minuti donio izjednačenje. Trgnuo se Dinamo, Emreli je pogodio prečku, no to je bio jedini bljesak Modrih. Djelovali su umorno i bezidejno. I kada se već čekao posljednji sučev zvižduk - novi šok. Galanopulos je pogodio za potpuni preokret, ujedno i konačan rezultat. Dodajmo i da je sve prošlo bez ijednog izgreda. BBB su ispoštivali minutu šutnje te odličnim navijanjem bodrili Modre do zadnje minute. Za kraj, igračima su poručili:

Uzvrat u Ateni na rasporedu je u subotu u 20.45.

Zadnja promjenaČetvrtak, 22. veljače, 2024. - 12:42
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam