Menu

Štimac za MS: Ako puste ovu Hajdukovu djecu treba ih objesiti na rivi

SPLIT - U fantastičnoj 3:1 pobjedi nad Milanom i ulaskom juniora Hajduka u finale Uefine Lige prvaka mladih uživao je i veliki navijač Bijelih i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac.

Bijeli će se za naslov osvajača Lige prvaka mladih u ponedjeljak u Ženevi boriti s nizozemskim AZ Alkmaarom koji je izbacio lisabonski Sporting.

Evo kako je za Media Servis Igor Štimac prokomentirao sjajan rezultat.

"Nisam odavno uživao u jednoj ovakvoj utakmici mlađih uzrasta jer momci su pokazali fenomenalnu zrelost. Ova generacija je izvrsna prilika za ljude koji vode klub da pokažu da im je stalo do kluba. Ako dozvole da bilo koji od ovih mladića napusti klub prije nego što odigra barem stotinjak utakmica u bijelom dresu onda ih sve treba objesiti na rivi", oštar je Igor Štimac.

No njegov stav odavno se zna. Oduvijek je govorio da u Hajduku moraju igrati "naša dica".

"O vrijednosti naših mladića ne treba trošiti puno riječi. Svi oni koji poznaju Hajduk i njegovu povijest jako dobro znaju što znači igrač iz Hajdukove škole i koliko on može donijeti kvalitete kada mu se da šansa u prvoj momčadi. Mislim da klub luta dugi niz godina tražeći pojačanja sa strane, a takvih nema, kao što smo vidjeli zadnjih godina. Jednostavno se moramo okrenuti vlastitoj djeci i vlastitom kadru ako želimo da Hajduk postane prvak jedan dan", zaključio je Štimac.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam