Menu

Ministarstvo zdravstva objavilo letak o koronavirusu i mjerama prevencije

ZAGREB - Ministarstvo zdravstva je zbog koronavirusa koji hara diljem svijeta objavilo letak u kojem navode osnovne informacije uz ilustracije. Navode i simptome, rizične skupine, način širenja te koje preventivne mjere treba poduzeti. Letak se može pronaći na stranicama ministarstva (https://zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952), a ministarstvo je objavilo i video s uputama za smanjivanje rizika od zaraznih bolesti.
Saznaj više...

PU Karlovačka traži pomoć građana u utvrđivanju identiteta muškarca

KARLOVAC - Policijska uprava Karlovačka traži pomoć građana u identificiranju nepoznate muške osobe osumnjičene za počinjenje kaznenog djela protiv spolne slobode. "Korisne informacije koje bi doprinijele utvrđivanju identiteta dostavite najbližoj policijskoj postaji, dojavite na broj 192 ili dostavite na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", stoji u priopćenju PU Karlovačke koje prenosimo u cijelosti:
Saznaj više...

Svjetski dan radija: Udruga HRF postala članica AER-a

ZAGREB - Svjetski je dan radija. U Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti održan je 3. Hrvatski radijski forum na temu "Komercijalni radio u suvremenoj Europi". Otkriveno je da je udruga Hrvatski radijski forum postala 17. članica Europskog udruženja radio postaja.
Saznaj više...

U fokusu Media servisa: Hoće li životni partneri uspjeti udomiti dijete?

ZAGREB - Životnim partnerima Ivi Šegoti i Mladenu Kožiću sustav je ponovno stao na put ostvarenja velike želje - udomljavanja djeteta bez roditeljske skrbi. U procesu su već tri godine. Krajem prosinca odjeknula je vijest koja im je dala nadu - Upravni sud u Zagrebu donio je odluku koja ide u njihovu korist. Optimistično su predali zahtjev Centru za socijalnu…
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam