×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1877

Menu

Grbin za MS: Plenković je pustio Marića da se koprca, a onda se ogradio

ZAGREB - Još kad se Zakon o porezu na nekretnine usvajao upozoravali smo da ovo nije dobar model i da nema dovoljno vremena da se pripreme jedinice lokalne samouprave, ali Vlada je bila gluha na te primjedbe, komentirao je za Media servis SDP-ov Peđa Grbin.

"U zadnjih nekoliko tjedana premijer je pustio ministra Marića da se koprca, braneći neobranjivo. A onda kad je premijer vidio da se protiv prijedloga okrenula cijela hrvatska javnost, pojavio se kao netko tko nije imao apsolutno ništa s time, oprao je ruke od svega. Sve u svemu, jedan igrokaz koji bi, da nije tragičan, bio smiješan", rekao je Grbin.Ovime se ogradio od ministra financija, kao što to u Srbiji čini Aleksandar Vučić. Ponaša se isto kao i nekad premijer Ivo Sanader koji je puštao Polančeca da testira kako će javnost regirati na neku mjeru. Ako bi bilo dobro preuzeo bi zasluge, ako bi bilo loše poklopio bi ga po glavi, uspoređuje Grbin.

"Isto to, potpuno isto to napravio je Andrej Plenković. Još jučer ministar Marić je zdušno branio porez, davao izjave..i onda se ovaj pojavi kao neka neobjašnjiva sila koja spašava stvar", zaključio je Grbin.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam