×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1877

Menu

Josipović o Miljeniću: I mene su žicali posao

ZAGREB - Treba dobro sagledati slučaj ministra Miljenića. Samo na temelju snimke se ne može suditi, ali premijer treba do kraja utvrditi kakav je odnos ministra i čovjeka koji je tražio posao za kćer, rekao je u ekskluzivnom intervjuu za Media servis bivši predsjednik Ivo Josipović. Na pitanje jesu li i njega na ulici "žicali" posao, odgovorio je..





"Jesu, kako ne. Bit ćemo potpuno otvoreni. Puno puta se dogodilo i u akademskoj karijeri, 'joj, mali mi dolazi na ispit...'. Što da kažete, samo da uči, i zaboravite isti trenutak tko je bio i tko je zvao. Tako da, kada vide nakon nekog vremena da to ne daje rezultat, prestanu vas zvati. Mene nitko godinama nije zvao nakon što su vidjeli da nikakav poziv, intervencija ili što drugo ne daje rezultat", rekao je Josipović za Media servis.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam