Menu

Luka Pratljačić za MS: Na Europskom prvenstvu mogu otići do kraja

BEOGRAD - Luka Pratljačić ovog će se četvrtka boriti za ulazak u finale na Europskom prvenstvu u boksu u Beogradu.
26 - godišnji osječki topnik Luka Pratljačić već ima osiguranu medalju na Europskom prvenstvu, ali sutra će krenuti po finale.

"Predivan je osjećaj doći u polufinale prvenstva Europe. Znači da se trud i rad isplate i da to dragi Bog vidi i nagradi. Imam zasad brončanu medalju, ali ne mislim na tome stati. Mislim da sam u dobroj formi i da mogu otići do kraja", rekao je Luka Pratljačić za Media servis.

Protivnik će mu biti dobar prijatelj i sparing partner Dušan Veletić koji ga je nedavno zaustavio na olimpijskim kvalifikacijama u Italiji. Bit će to novi sraz u superteškoj kategoriji.

"Očekujem težak i zahtjevan meč. On je stilski dosta nepredvidljiv i dosta se dobro kreće za teškaša. Jako je lagan. Spremit ćemo dobru taktiku i nadam se pobjedi", zaključio je osječki borac.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam