Menu

[AUDIO] Za MS Lucija Mulalić iz Centra za mirovne studije o Tjednu borbe protiv rasizma: Hrvatski zakoni nisu loši, ali policija često ne registrira prekršaj kao rasno motiviran

ZAGREB - Ovaj je tjedan posvećen borbi protiv rasizma, u povodu Međunarodnog dana eliminacije rasne diskriminacije koji se diljem svijeta obilježava 21. ožujka. Centar za mirovne studije stoga je organizirao brojne aktivnosti u Zagrebu radi podizanja svijesti građana o ovome društvenom problemu. Više o tome, ali i počecima obilježavanja ovog dana, kao i o situaciji u Hrvatskoj u Intervjuu Media servisa govorila je Lucija Mulalić iz Centra za mirovne studije. Intervju je vodila Iva Ralica.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam