Menu

[VIDEO] Penava za MS: Karamarko otpada, do subote će biti jasno s kime jesmo, a s kime nismo. Milanović i koalicija? Isključujemo samo SDSS i Možemo!

ZAGREB - Manje od mjesec dana ostalo je do parlamentarnih izbora, a predizborne karte još se uvijek miješaju. Najava predsjednika Republike Zorana Milanovića da ulazi u izbornu utrku i to na listi SDP-a izazvala je lavinu reakcija, a Ustavni sud poručio je kako Milanović ne može biti ni na kojoj stranačkoj listi sve dok je predsjednik države. O nadolazećim parlamentarnim izborima razgovarali smo u Intervjuu tjedna Media servisa s predsjednikom Domovinskog pokreta i premijerskim kandidatom Ivanom Penavom. Intervju je vodio Tonči Gabelić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam