Menu

MUP Sjeverne Makedonije uručio posebno priznanje splitskoj tvrtki Dubina

SKOPLJE - Splitskoj tvrtki Dubina i direktoru Gordanu Župi prošloga tjedna je u Skoplju uručeno priznanje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Sjeverne Makedonije za poseban doprinos i suradnju.
Plaketa je dodijeljena u povodu svečane proslave 40 godina specijalne policije Sjeverne Makedonije, a sama dodjela se odvila u bazi „specijalaca“. Uručenju priznanja je prisustvovao predsjednik Vlade Republike Sjeverne Makedonije Zoran Zaev sa suradnicima. Ovo posebno priznanje splitska tvrtka i Gordan Župa dobili su za dugogodišnju suradnju sa specijalnom policijom Republike Sjeverne Makedonije.

"Primiti ovo odličje iznimna je čast za mene, kao i za cijelu tvrtku, te se ovim putem zahvaljujem svim pripadnicima specijalne policije Sjeverne Makedonije na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji", poručio je direktor Dubine Gordan Župa povodom primanja priznanja.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam