×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 2107

Menu

Organizator PRO PR konferencije za MS: "U PR struci bitna su pitanja etike, morala i provedbe"

ZAGREB - PRO PR konferencija je međunarodna konferencija posvećena odnosima s javnošću, a ove godine održava se 21. put i to pod motom “Novi smjerovi, novi izazovi” tijekom tri dana od 14. do 17. ožujka u Beogradu. Cilj joj je povezati stručnjake PR industrije i cijeloga komunikacijskog procesa. Zašto je ova konferencija važna u Intervjuu Media servisa istaknuo je idejni začetnik i organizator Danijel Koletić.

"Volim naglasiti da se imidž ne kupuje, već da se stvara. To je proces. Neprestano učenje i promjene jedina su formula opstanka pa tako i unutar industrije odnosa s javnošću koji predstavljaju ključ. Oni rade strategiju bez koje ne znate kojim smjerom ide vaš brend."

Ovo je jedina konferencija koju podržavaju dva svjetska udruženja za odnose s javnošću. Ove godine okupit će oko 200 delegata iz 17 zemalja kao i 30 predavača. Fokus će biti nova uloga PR-a, a o tome će se pričati na dva panela, među kojima i onaj pod nazivom "Budućnost medija i PR-a: recept za sretnu vezu".

Dodao je i koji je cilj ovog okupljanja.

"Zajedno uvijek možemo više. Razumijemo li mi to kao struka je drugo pitanje. Puno je u našoj struci pitanja etike, morala i provedbe. Međutim znanja imamo svi."

Istaknuo je nekoliko tema prošlih konferencija i dodao još jednu bitnu za ovogodišnju.

"Govorili smo o fake newsu, prije toga imali smo temu ulaska društvenih mreža. PRO PR stavlja teme koje su današnje pa će na ovoj konferenciji biti tema kibernetičke sigurnosti."

U sklopu konferencije dodijelit će se i priznanja PRO PR Globe Awards dobitnicima iz 14 zemalja, a predstavit će se i dodatni sustav nagrađivanja. Dodao je i da se sljedeća PRO PR konferencija održava u Hrvatskoj.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam