Menu

Akademik Samaržija: Od karcinoma pluća izgubili smo 80 tisuća ljudi, cijeli jedan grad

ZAGREB - Uskoro kreće Nacionalni program probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća. Liječnici opće prakse na preglede će zvati dugogodišnje pušače starije od 50 godina, a cilj je smanjiti smrtnost od bolesti za oko 20 posto godišnje, odnosno spasiti 500-tinjak života. U intervjuu tjedna Media servisa, medijskog partnera programa, tim je povodom gostovao akademik Miroslav Samaržija, ravnatelj Klinike za plućne…
Saznaj više...

(AUDIO) Davor Bernardić u intervjuu Media servisa o akutalnoj predsjedničkoj kampanji

ZAGREB - Vrhunac je predsjedničke kampanje. Dan odluke sve je bliže, a borba za Pantovčak ulazi u posljednju fazu. Dvoje kandidata sa svojim stožerima koristi zadnje dane utrke ne bi li pridobili što veći broj glasova građana. Razgovarali smo s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem koji ne skriva podršku predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću i uvjeren je u njegovu pobjedu.
Saznaj više...
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam