Menu

[AUDIO] Cipek za MS: Nikome nije jasno zašto karatea nema na OI u Parizu, ali nadamo se da ćemo se vratiti 2032. godine u Australiji

ZAGREB - Hrvatska karate reprezentacija vratila se sa 26. Svjetskog prvenstva koje je održano u Budimpešti. Obraz hrvatskog karatea spasila je ženska ekipa koja je osvojila brončanu medalju, a broncu je dohvatila i Daniela Topić u para-karateu u natjecateljskoj kategoriji K22. Gost Intervjua Media servisa bio je predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek koji se osvrnuo na netom završenu svjetsku smotru u Mađarskoj, ali i najavio veliki sportski događaj koji će se iduće godine održati u Hrvatskoj - Europsko karate prvenstvo u Zadru za seniore. U razgovoru je pokušao objasniti i činjenicu da karatea, iako je planetarno popularan sport neće biti iduće godine na Olimpijskim igrama u Parizu, a vrlo vjerojatno niti 2028. godine u Los Angelesu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam