Menu

Dan otvorenih vrata na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

ZAGREB - Hrvatsko katoličko sveučilište u subotu od 10 do 15 sati s radošću otvara vrata svojih predavaonica, laboratorija, dvorana, ureda i s veseljem očekuje posjetitelje na Danu otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta.
Studenti i profesori na Odjelu za povijest, Odjelu za psihologiju, Odjelu za sociologiju, Odjelu za komunikologiju, Odjelu za sestrinstvo i Medicinskom fakultetu pripremili su programe koji će biti poučni i zabavni svima koji odluče provesti dan na našem Sveučilištu.

Tijekom dana osim razgledavanja Kampusa, učionica i laboratorija, ovo je jedinstvena prilika da budući studenti upoznaju način kako se izvodi redovita nastava. Stoga smo pripremili predavanja, seminare i vježbe koje izvode naši profesori i studenti zajedno. Dobro nam došli na Hrvatsko katoličko sveučilište! - poručuju s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam