Menu

Vukušić o cijepljenju na Velesajmu: Ne mogu vjerovati da su to dozvolili

ZAGREB - Kandidat Agramera za zagrebačkog gradonačelnika Herman Vukušić rekao je za Media servis da Hrvatska od istočnih susjeda ima jako puno za naučiti što se tiče cijepljenja protiv koronavirusa. Izjavio je da je Srbija po tom pitanju napravila zavidan posao.

"Ovo što se događa ovih dana na Velesajmu predstavlja visokorizičnu situaciju za širenje pandemije. Ne mogu vjerovati da su eminentna imena koja vode zdravstvo Grada Zagreba dopustila da se takvo nešto dogodi‘‘, rekao je Vukušić.

Dodao je da je ovo konstruktivna kritika od osobe koja je i sama imala teži oblik zaraze koronavirusom i da se situacija na Velesajmu nije smjela dogoditi. Podsjetimo, prvog dana cijepljenja Pfizerovim cjepivom na zagrebačkom Velesajmu nastao je kaos i masovne gužve gdje su tisuće građana naguranih u redove satima čekali svoju dozu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam