Menu

Plitvička jezera domaćin 20. jubilarne međunarodne PRO PR konferencije

ZAGREB - Međunarodna PRO PR konferencija i njezino 20. jubilarno izdanje održat će se od 04. do 07.05. u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima. Sudionike konferencije očekuje 16 predavanja i 2 panela, a moto ovogodišnje konferenciji je “green public relations, green responsibilities” - “zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost”. Svoj dolazak među ostalima potvrdili su: Martin Nesirky, direktor informativne službe Ujedinjenih naroda, John Shield, direktor komunikacija na BBC-ju, Carlos Chaguaceda, direktor komunikacija Museo Nacional Del Prado, Erik den Hoedt, ravnatelj operative u Ministarstvu općih poslova u Nizozemskoj, a osim stranih predavača govorit će i oni domaći i regionalni.
Panel pod nazivom: “Telling the truth, is it enough to cut thru the fog of lies” - "Govoriti istinu, je li dovoljno prorezati maglu laži", moderirat će Richard Linning, a Jelena Gavrilović Šarenac, voditeljica korporativnih komunikacija u Henkelu, moderirat će panel “Green communications in sustainable development communications” - “Zelene komunikacije u komunikacijama održivog razvoja”. “Sretan sam što je ovo “putovanje”, koje traje 20 godina uspjelo staviti PRO PR konferenciju u liderski položaj edukacijske platforme koja je pod motom “Networking In Motion” - “Povezivanje u pokretu”, fokusirana na teme odnosa s javnošću. U ovih 20 godina organizirano je 285 predavanja, 32 radionice i 33 panela, te više od 4100 sudionika bio je dio ove konferencije.

Volim uvijek naglasiti da ona nije nikakav spektakl, mi smo fokusirani na znanje, primjere iz prakse odnosa s javnošću i povezivanje koje predstavlja jedan od ključeva uspjeha. Namijenjeni smo svima onima koji se bave odnosima s javnošću što je veliki organizacijski izazov, ne zbog programskih tematika, već zbog lidera koji stvaraju unutar ove industrije odnosa s javnošću, a njih je zaista malo unutar regije koji svakodnevno upravljaju ugledom, a da su priznati zbog svog rada, etičnosti u poslovanju i neprestanom učenju što se u konačnosti može brzo i procijeniti. Iako svi govore o digitalnoj transpormaciji, digitalne komunikacija ne mogu bez odnosa s javnošću koji su također doživjeli svoju transformaciju, onu sadržajnu, organizacijsku, ali i kroz svoje oblike zadataka koji se neprestano nadograđuju šireći obzore općoj i internoj javnosti.” izjavio je Danijel Koletić, Predsjednik organizacijskog odbora Međunarodne PRO PR konferencije.

U sklopu ovogodišnjeg PRO PR-a, 11. put za redom dodijelit će se PRO PR GLOBE Awards priznanja. Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran je na dodjelu priznanja pojedincima, a ne projektima. U skladu s pravilnikom, bivši dobitnici ovog priznanja nominiraju buduće, a u ovom procesu ne uplaćuju se nikakva financijska sredstva. Osim PRO PR GLOBE Awards priznanja pojedincima, dodijelit će se tradicionalno priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i PRO PR Indigo Awards, 05.05. u sklopu svečane ceremonije. Konferenciju je utemeljila agencija Apriori World, a ovo je ujedno i jedina konferencija kojoj potporu pruža vodeće svjetsko udruženje za odnose s javnošću PRCA - The Public Relations and Communications Association sa sjedištem u Londonu, Singapuru i Dubai-u.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam