Menu

VIDEO I Vatreni slušaju narodni: ‘Uz Bilo naroda do novih pobjeda’

ZAGREB - Radio koji te sluša - narodni je uz Vatrene, a Vatreni uz narodni koji im, kako je otkrio Domagoj Vida, najčešće svira prije i poslije utakmica.
Europsko nogometno prvenstvo počinje, uzbuđenje je već ‘u zraku’, a atmosferu uspješno nabrijava i navijačka himna narodnog Bilo naroda. ‘Stalno nam pristižu video snimke naših slušatelja i slušateljica koji je pjevaju iz petnih žila. Glazba, kao i sport, oduvijek povezuje ljude’, poručuje direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok. Navijačku himnu Bilo naroda koju je prije tri godine u originalnoj verziji izvela ekipa narodnog, ovaj put su obradili Marko Kutlić, Matija Cvek, Vjeko Ključarić i Ivano Ljubičić, koji je i DJ narodnog. Poslušajte…

‘Vatreni su sve nas zadužili svojim veličanstvenim sportskim podvizima. Navijačka himna Bilo naroda naš je način da ih podržimo i da ih dodatno motiviramo. Uvijek smo bili i bit ćemo uz njih kao iskreni navijači’, kaže Knok, a i Vatreni su uz narodni. Gostujući nedavno u podcastu HNS-a Domagoj Vida odgovorio je na pitanje što se sluša u svlačionici prije i nakon utakmica, što u autobusu. ‘Najčešće pustimo narodni jer je najbolja domaća glazba i ne trebamo se brinuti oko toga’, otkrio je Vida i ispričao, između ostalog, tko je sve među Vatrenima zadužen za glazbu.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam