Menu

Knok o novom pojačanju narodnog: ‘Imamo tim za dodatni rast’

ZAGREB - S narodnog stižu vijesti o novom kadrovskom pojačanju. U njihove redove, sa Stojedinice, stigla je Maša Golubić koja je preuzela funkciju programske direktorice, a nastavljaju surađivati i s dosadašnjim programskim direktorom Darijom Antunovićem, koji je sada direktor razvoja u AMM Global Institutu.
Golubić je posljednjih šest godina bila glavna i odgovorna za program Radija 101. Svoju radijsku karijeru započela je na prvom formatiranom radiju Anteni Zagreb, gdje je nakon nekoliko godina postala programska direktorica, a neko vrijeme radila je i kao event manager na Enteru Zagreb.

‘Maša Golubić ima veliko radijsko iskustvo i dokazana je stručnjakinja. Vjerujem da će kao nova članica našeg time pridonijeti njegovom ukupnom jačanju, donijeti neke nove, svježe ideje i tako doprinijeti dodatnom rastu narodnog koji se već pozicionirao kao jedan od lidera u regiji. Imamo ambiciozne planove, a s obzirom da se Maša od prvog dana odlično uklopila, očekujem da ih zajedno i ostvarimo’, rekao je direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

Donedavno njegov najbliži suradnik na narodnom, Dario Antunović promaknut je u direktora razvoja u AMM Global Institutu. Iza njega je već 20 godina iskustva, većinom na rukovodećim pozicijama. Prve radijske korake napravio je na Radio Dalmaciji, a nastavio u najjačoj radijskoj informativnoj agenciji Media servis gdje je bio novinar i urednik vijesti. Sudjelovao je u pokretanju prvog formatiranog radija u Hrvatskoj - Antene Zagreb, dokazao se kao projektni manager na Enteru Zagreb i Gold FM-u, a posljednjih godina paralelno je obnašao funkcije programskog direktora narodnog i direktora Entera Zagreb.

‘Prije svega želim čestitati Dariju na zasluženom promaknuću. Njegovo znanje i iskustvo doprinijet će daljnjem unaprjeđenju formatiranih radijskih postaja unutar AMM Global Instituta. Mi svakako nastavljamo suradnju na novim projektima’, poručuje Knok.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam