Menu

Ministarstvo zdravstva objavilo letak o koronavirusu i mjerama prevencije

ZAGREB - Ministarstvo zdravstva je zbog koronavirusa koji hara diljem svijeta objavilo letak u kojem navode osnovne informacije uz ilustracije. Navode i simptome, rizične skupine, način širenja te koje preventivne mjere treba poduzeti. Letak se može pronaći na stranicama ministarstva (https://zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952), a ministarstvo je objavilo i video s uputama za smanjivanje rizika od zaraznih bolesti.

 

KORONAVIRUS

 

"Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo na svojim mrežnim stranicama objavljivat će najnovija saznanja u vezi koronavirusa. Navedena priopćenja sadržavat će aktualne podatke o broju oboljelih i savjete vezane uz sigurnost i zaštitu stanovništva. Zemlje Europske unije u kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom (izvor ECDC): Francuska, Njemačka, Finska, Italija, Španjolska, Švedska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Belgija, Rusija", objavljeno je na stranicama Ministarstva zdravstva.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam