Menu

Koncert u tvom domu: Doznali smo lokaciju jednog od najposebnijih radijskih projekata

ZAGREB - Koncert u tvom domu, u organizaciji narodnog, s Vannom u glavnoj ulozi održat će se 8. rujna u mjestu Kožino kod Zadra.
‘Video prijave naših slušatelja za ekskluzivni Vannin koncert u njihovom domu pristizale su do zadnjeg trena iz cijele zemlje. Neki su nas dirnuli svojim pričama, neki nasmijali, a svi su se uistinu potrudili i hvala im na tome. Naš stručni žiri uopće nije imao lagan posao. DJ-evi Hrvoje Kečkeš i Marko Bratoš i producentica Ana Schenk Rendulić nakon mukotrpnog vijećanja odlučili su da ove godine organiziramo ovaj ekskluzivni koncert u mjestu Kožino kod Zadra’,

otkrio nam je direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

 

Kristina Kresović Knez osvojila je privatni koncert naše glazbene dive zahvaljujući ovoj video prijavi…

 

A da uskoro stiže u njezin dom Kristinu je obavijestila Vanna, ali tek iz drugog pokušaja. Kad ju je prvi put nazvala s narodnog našalila se da zove iz agencije ABCD plus i da za nju ima nekoliko kratkih pitanja. Kristina nije dvojila i odmah joj je poklopila.

Iz drugog pokušaja Vanna joj je uspjela reći da će održati privatni koncert za nju i njezin uski krug ljudi.

‘Vrlo rado dolazimo, veselit ćemo se i svirati. Samo trebate malo napraviti prostora na terasi da sve stane, jer dolazimo s kamionima, opremom i bendom. Eto nas kod vas 8. rujna’, poručila je Vanna uzbuđenoj Kristini.

‘Nisam spavala noćas, kao da idem na ekskurziju. Malo ste me zbunili, toliko sam u stresu da sam zablokirala. Hvala svima, čekamo vas, bit će sve spremno’, obećala je Kristina, a tijek ovog urnebesnog razgovora možete poslušati u nastavku.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam