Menu

2,2 milijuna kuna potpora za mala gospodarstva pogođena pandemijom u Velikoj Gorici

ZAGREB - Grad Velika Gorica osigurao je potpore za mala gospodarstva pogođena pandemijom koronavirusa u iznosu od 2,2 milijuna kuna, objavio je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar na društvenim mrežama, a Javni poziv objavljen je na službenim stranicama Grada Velike Gorice.
"Potpisan je zaključak o objavi Javnog poziva za dodjelu potpora subjektima malog gospodarstva u djelatnostima pogođenim pandemijom COVID-19. Javni poziv bit će objavljen sutra, 10.02.2021. na službenim internetskim stranicama Grada. Ovisno o broju zaposlenih osigurane su potpore od 3.000 do 15.000 kuna. Ovo je prva mjera kojom želimo olakšati poslovanje našim poduzetnicima, a uskoro ćemo predstaviti i nove", stoji u Facebook objavi na stranici v.d. gradonačelnika Ačkara.

"Prihvatljivi prijavitelji su subjekti kojima je dana 27. studenog 2020. godine odlukom koju je donio Stožer civilne zaštite potpuno ili djelomično obustavljeno poslovanje, a potpora se odobrava za financiranje tekućeg poslovanja, koje prijavitelj smatra neophodnim za nastavak daljnjeg poslovanja", dodao je Ačkar.

"Kriterij za dodjelu potpora je postotni udio pada poslovnih prihoda i primitka u razdoblju od prvog do 31. 12. 2020. godine u odnosu na isto razdoblje lani, koji mora iznositi najmanje 50 posto. Prijave će se zaprimati od 15. do 28. veljače, elektronskim putem na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.", zaključuje Ačkar.
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam