×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 1290

Menu

Terorizam u Bruxellesu

ZAGREB- Dramatično je bilo sinoć u Bruxellesu. Nakon eksplozije na željezničkoj stanici stigla je vijest da su vojnici neutralizirali osobu koja je navodno nosila eksplozivni prsluk. Eksplozija, a potom i pucnjava doveli su do velike panike. Svjedoci navode da je osumnjičeni vikao, a potom aktivirao eksploziv. Na to su reagirali vojnici i upucali ga. Belgijsko tužiteljstvo je na izvanrednoj konferenciji potvrdilo je kako incident vode kao pokušaj terorističkog napada. Naknadno su potvrdili i da je napadač mrtav. Osim njega, nema drugih žrtava. Evo što je jedan očevidac ispričao za BBC....

"Čuo sam da netko viče, u jednom trenutku viknuo je Allahu Akbar i raznio kolica za prtljagu."

Belgija je, podsjetimo, bila na udaru terorista i u ožujku 2016. kada su bombaši samoubojice ubili 32 ljudi u briselskom metrou i u zračnoj lucu. Odgovornost za napad tada je preuzela Islamska država.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam