Menu

Šef UEFA-e Čeferin zagrmio iz Atene: Huligani su rak nogometa, koriste ga za svoje idiotske ideje

ZAGREB - UEFA se već godinama bori protiv nasilja, ružnih pokliča na tribinama, a naši klubovi, kao i reprezentacija često je bila taoc šačice huligana. Iskusili smo to kada je na Poljudu nastala svastika, kada je na EURO-u u Francuskoj bakljadom gotovo prekinuta utakmica sa Češkom, ali i u mnogim klupskim epizodama. Sada, nakon što su se BBB-i sukobili u Grčkoj s tamošnjim navijačima, cijeli svijet ponovno pomno prati zbivanja. Iz Atene je poruku poslao predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin:

"Zamislite kakva osoba morate biti da napadnete drugu jer nosi drugačiji dres? Oni su rak nogometa. To nisu fanovi. Ne zovite ih tako. To su ljudi koji koriste nogomet za njihove idiotske ideje. Oprostite, ne mogu to pristojnije reći."

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam