Menu

Lukas Kačavenda za MS: Odlučio sam, idući tjedan idem na operaciju

ZAGREB - Lukas Kačavenda, mladi dragulj nogometnog kluba Lokomotiva te mladi hrvatski reprezentativac teško je ozlijedio koljeno na pripremama u Nizozemskoj.
Definitvno će jako nedostajati Lokomotivi, a propao mu je i potencijalni transfer u veći klub.

"Bila je jedna situacija s treninga kada sam išao proći golmana, puknuo sam loptu pored njega i išao ga preskočiti, a kada sam krivo doskočio osjetio sam da mi je nešto u koljeno puknulo. Prvih 20 sekundi bila je to jaka bol, a kasnije je nestala. Čak sam se htio i vratiti u trening, ali fizioterapeuti su rekli bolje ne", kazao je Lukas Kačavenda.

I bolje da se nije vratio jer situacija se pogoršala i nakon dva dana koljeno je nateklo. Pretrage su pokazale da su stradali križni ligamenti koljena. Kada oteklina splasne Kačavenda će na operaciju, potvrdio je to Media servisu.

"Odlučio sam, ali još ne smijem reći gdje će biti operacija jer nisam još sve detalje s klubom dogovorio. No operacija će biti idući tjedan", rekao je Lokomotivin veznjak.

Njegov klub već u petak otvara novu sezonu HNL-a na najtežem mogućem gostovanju kod prvaka Dinama na Maksimiru, a ozlijeđeni veznjak morat će gradski derbi pratiti s tribine. Da se nije ozlijedio vjerojatno bi završio baš u redovima Dinama ili u jednom klubu iz Liga petice, jer transfer je praktički bio dogovoren.

"Normalno, kao kod svakog igrača ozljeda me je pogodila. Nisam ja tada uopće razmišljao o transferu jer najvažnije mi je moje zdravlje", zaključio je Kačavenda.

Neće 19- godišnjak u petak moći pomoći svojim suigračima u gradskom derbiju protiv Dinama, ali će ih bodriti s maksimirske tribine. Optimist je i oko ozljede i oko Lokomotivinog plasmana u novoj sezoni. Vjeruje da "Lokosi" mogu HNL završiti među prve četiri momčadi.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam