Menu

Grad Zagreb otvorio besplatne telefonske linije za komunikaciju o posljedicama potresa

ZAGREB - Nakon jakog potresa koji je jučer pogodio Zagreb Služba za informiranje Grada Zagreba objavila je informaciju o besplatnim brojevima telefona na koje se građani mogu javiti za prijavu štete i zbrinjavanje. Priopćenje pročitajte u nastavku.
"Brojevi besplatnih linija za komunikaciju o posljedicama potresa su 0800 8802 i 0800 8805. Građanima se ispričavamo zbog početno otežanog pristupa operaterima i molimo ih za razumijevanje. Sada su tehničke poteškoće otklonjene, a u slučaju iznimnog opterećenja linija sustav će zabilježiti broj i slijedit će povratni poziv. Činimo sve što je u našoj moći, kako bismo osigurali punu dostupnost. Do sada je zaprimljeno 9.127 poziva."
nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam