Menu

Tolušić za MS: ‘Nisam u kontaktu sa Curićem, davno je izgubio moje povjerenje‘

ZAGREB - Novi krakovi afere SMS, je li se čuo ili vidio s bivšim vozačem, kako se razvija i što očekuje od istrage oko njegovih montiranih fotografija, teme koje smo prošli s potporedsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem u Intervjuu tjedna Media servisa. Intervju je vodila Andrea Barać.
Nije odgovorio je li prepoznao i jednog pojedinca koji institucije i policiju koristi za unutarstranačke sukobe, što je Milijan Brkić ranije izjavio, a o nastavku afere SMS u kojoj je i njegov bivši vozač Blaž Curić je ipak istaknuo:

"Smatram da je jedino ispravno i normalno da se otkriju oni koji su se ogriješili o zakone i da se primjereno kazne. Tko je to, to je druga stvar i postoje druge institucije koje to utvrđuju". Jeste li bili u kontaktu sa svojim bivšim vozačem otkad je izašao na slobodu? "Ne. Mislim da je on nažalost davno izgubio moje povjerenje", odgovorio je ministar.

A kad je u pitanju afera montiranih fotografija kojima se njega nastojalo diskreditirati, podignuta je kaznena prijava protiv Krune Grlevića, no ministar se nada:

"Da će kazneno odgovarati ne samo izvršitelji, nego oni koji su smislili kompletnu priču i koji stoje iza toga".

Kolegica u Vladi Gabrijela Žalac je pod istragom zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovala bez vozačke dozvole. Na pitanje je li joj još uvijek mjesto u Vladi, Tolušić kaže - premijer je sve rekao, a na pitanje hoće li sve ove situacije negativno utjecati na rezultate europskih izbora, odgovorio je:

"Naravno da svaka afera koja izađe van može štetiti, ali drago mi je da svi rezultati kada govorrimo o anketama koje provode nezavisne anketarske kuće pokazuju da je HDZ apsolutno prva stranka i da nam je rejting stabilan".

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam