Menu

[AUDIO] Rajčić za MS: Zaprimljeno je više od 11 tisuća prijava za energetsku obnovu kuća, građani mogu povući preko 60 tisuća eura

ZAGREB - Jučer otvoreni javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost zatvoren je u podne. Zaprimljeno je preko 11 tisuća prijava, što pokazuje izuzetnu osviještenost građana. Na raspolaganju je bio najveći iznos dosad - čak 120 milijuna eura. Od fasada, prozora, pa sve do ugradnje fotonaponskih elektrana - sve to bila je mogućnost za građane. O rokovima, tome imamo li dovoljno građevinske radne snage i budućim javnim pozivima u Intervjuu Media servisa otkrila je načelnica sektora za energetsku učinkovitost Fonda Maja Rajčić.

nazad na vrh
Kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te funkcionalnost svih sadržaja ova web stranica koristi kolačiće ( cookies ). Odabirom PRIHVAĆAM slažete se s korištenjem kolačića za koje je potrebna Vaša prethodna suglasnost, a za sve dodatne informacije pročitajte Politiku korištenja kolačića (Cookies Policy) ili Postavke kolačića.
Prihvaćam Ne prihvaćam